Gépeink
Ipari porszívóKerti gépekLégszárítókNagynyomású mosók, gőzborotvákSzállítószalagokSzerelőállványok, létrákVilágítótornyok

Hírek

Koronavírus info

2021-03-07

Tisztelt Partnereink!

Partnereink, ügyfeleink, munkavállalóink, valamint családtagjaik egészségének megőrzése érdekében, a koronavírus-járvány további fokozódása miatt cégünknél az alábbi intézkedéseket vezetjük be 2021.03.08-tól visszavonásig:


Telephelyünkön a bérelni kívánt gépek átvételére továbbra is lehetőséget biztosítunk Partnereinknek munkanapokon 7:00 - 15:30 óra között, azonban a bérelt gépek kiadásának és visszavételének rendje kollégáink és Partnereink biztonsága érdekében az alábbiak szerint történik:

• A telephelyre való érkezést követően kérjük Partnereinket, hogy a főépület hátsó zárt kapujánál dudálással jelezzék érkezésüket és a kapu előtt várakozzanak kollégánk érkezéséig.

Telephelyünkön a maszkhasználat kötelező és kérjük, hogy szíveskedjenek kollégáinktól legalább másfél méteres távolságot tartani.

• A kollégánktól kapott kézi szállítólevéllel szíveskedjenek a főépület irodahelységébe fáradni, ahol kolléganőink intézik a bérletekkel kapcsolatos adminisztratív feladatokat.
Az irodahelyiségben egyszerre kizárólag 1 fő, azaz egy Partnerünk tartózkodhat, ezért megkérjük Önöket, hogy amíg egy másik Partnerünk bérletével kapcsolatos ügyintézésünk zajlik, szíveskedjenek az előtérben vagy az épület előtt várakozni, betartva a maszkviselés és a legalább másfél méteres távolságtartás szabályait.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket, Vigyázzanak Magukra, vigyázzunk egymásra,

a Tomidó Kft. és AB Machine Kft. csapata


Eladó gépek

2021-02-05

Tisztelt Bérlőink!

Weboldalunkon frissítettük használt eladó gépeink listáját, amit az Eladó gépek fülön érnek el.
Kérdés esetén keressék bizalommal üzletkötőinket.


2021-es bérleti díjak

2021-01-22

Tisztelt Bérlőink!

Honlapunkon frissítettük a bérleti díjakat, illetve a Katalógus fül alá felkerült a 2021-es árjegyzék.


COVID INFO

2020-09-02

Responsive image


Tisztelt Bérlőink!

A koronavírus újabb terjedése miatt cégünknél az alábbi óvintézkedéseket vezettük be:

- Telephelyünkre csak maszkot viselve lehet belépni, kérjük tartsák ezt tiszteletben.

- Szíveskedjenek kollégáinktól legalább másfél méteres távolságot tartani.

- A visszahozott, valamint a bérelni kívánt gépek bevételezése és kiadása az épület jobb oldalán található behajtani tilos táblával jelölt területen az udvaron történik.

- A műhelybe TILOS a bejárás.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!