Gépeink
Ipari porszívóKerti gépekLégszárítókNagynyomású mosók, gőzborotvákSzállítószalagokSzerelőállványok, létrákVilágítótornyok

Hírek

Koronavírus info

2021-10-29

Responsive image

Tisztelt Partnereink!

Partnereink, ügyfeleink, munkavállalóink, valamint családtagjaik egészségének megőrzése érdekében, a koronavírus-járvány további fokozódása miatt cégünknél az alábbi intézkedéseket vezetjük be 2021.11.02-től visszavonásig:


Telephelyünkön a bérelni kívánt gépek átvételére továbbra is lehetőséget biztosítunk Partnereinknek munkanapokon 7:00 - 15:30 óra között, azonban a bérelt gépek kiadásának és visszavételének rendje kollégáink és Partnereink biztonsága érdekében az alábbiak szerint történik:

• A telephelyre való érkezést követően kérjük Partnereinket, hogy a főépület hátsó zárt kapujánál dudálással jelezzék érkezésüket és a kapu előtt várakozzanak kollégánk érkezéséig.

Telephelyünkön és cégünk irodahelyiségében a maszkhasználat kötelező és kérjük, hogy szíveskedjenek kollégáinktól legalább másfél méteres távolságot tartani.

• A kollégánktól kapott kézi szállítólevéllel szíveskedjenek a főépület irodahelyiségébe fáradni, ahol kolléganőink intézik a bérletekkel kapcsolatos adminisztratív feladatokat.
Az irodahelyiségben egyszerre kizárólag 1 fő, azaz egy Partnerünk tartózkodhat, ezért megkérjük Önöket, hogy amíg egy másik Partnerünk bérletével kapcsolatos ügyintézésünk zajlik, szíveskedjenek az előtérben vagy az épület előtt várakozni, betartva a maszkviselés és a legalább másfél méteres távolságtartás szabályait.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket, Vigyázzanak Magukra, vigyázzunk egymásra,

a Tomidó Kft. és AB Machine Kft. csapata


Akció!!!

2021-07-09

Tisztelt Bérlőink!

Újszerű, 2002-es gyártású, garantáltan 177 üzemórás Atlas Copco XAMS 796 típusú kompresszorunkat most 8.600.000 Ft+Áfa áron kínáljuk eladásra.

Érdeklődni lehet Nemes Tibornál és Kolláth Péternél. Responsive image


Figyelemfelhívás csaló hirdetésekre!

2021-06-24

Tisztelt Partnereink!

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Jófogáson ismeretlenek a mi gépparkunkba tartozó gépek fényképével adtak fel hamis hirdetéseket, a gépek piaci értéknek töredékéért.

Megkérjük Tisztelt Partnereinket, hogy ne dőljenek be a csalóknak, cégünk csak a hivatalos weboldalunkon hirdet, nincs élő gépeladásos hirdetésünk semmilyen másik felületen.


Rázóasztal és próbakocka eladás

2021-05-14

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tudatjuk, hogy lehetőség van cégünktől új rázóasztalt és hozzá tartozó próbakockát vásárolni. Egy darab megtekinthető telephelyünkön.
További információk: VM RV-5 rázóasztal
A rázóasztal kapható más paraméterekkel is.